Wisseling van de wacht bij Wijkbelangen

Zaterdag 02 maart 2019

Sander van der Heijden treedt af als voorzitter van de Stichting Wijkbelangen 

Na negen bestuursjaren heeft Sander van der Heijden het bestuur van Wijkbelangen verlaten. Hij kan terugzien op een zeer intensieve maar ook erg succesvolle periode. In 2001 begonnen als secretaris, voerde hij vanaf 2014 het bestuur aan als een gedreven voorzitter. 

Er zijn in zijn periode grote stappen gezet en projecten afgerond in Maliskamp. Speeltuin Lijsterbosje is aangepakt en voorzien van goede speeltoestellen waar kinderen veilig kunnen spelen. Maliskamp Events heeft een volwaardige plaats binnen het bestuur gekregen. De positie van Ons Trefpunt binnen het Meerlaergebouw is duidelijker geworden. Dierenpark Maliskamp is grondig vernieuwd, zodat het een prettige plek is geworden voor dieren en mensen. En tot slot is het oude hoofdgebouw van het dierenpark vervangen door een nieuw hoofdgebouw, waarin het voor de vrijwilligers prettig werken is en waardoor het dierenwelzijn beter kan worden bewaakt. Dat vergde vasthoudendheid en creativiteit in de omgang met diverse overheden en met de parochie. En veel gedrevenheid om mensen mee te krijgen en de aanzienlijke geldbedragen binnen te slepen. Maliskamp heeft door Sander een grote verbeterslag meegemaakt en is daardoor beter toekomstbestendig. 

Nu deze grote projecten zijn afgerond wil Sander zich op andere zaken richten. Hij blijft gelukkig wel actief als vrijwilliger; stilzitten is er voorlopig niet bij.

Sander wordt opgevolgd door Fons Gommers, die we HIER aan u voorstellen.