Speeltuin 't Lijsterbosje

In de zomer van 2014 is een volledig nieuwe speeltuin herrezen in de wijk Maliskamp.

Van eerste pentekening tot uitvoering, buurtbewoners hebben ervoor gezorgd dat Maliskamp weer een fraaie speeltuin bezit waar jong en oud zich goed kan vermaken. De toestellen in de speeltuin zijn gemaakt van Robinia hout, een duurzame materiaalkeuze dat vele jaren speelplezier kan bieden en met zijn uitstraling perfect past binnen het natuurlijke karakter van de wijk.

In het volledig omheinde speelterrein is er voor iedereen genoeg te beleven. De kleinste kunnen hun lol op met bijvoorbeeld een schommel of op een draaitableau, de oudste vinden voldoende uitdaging in het beklimmen van de boomhut of het bedienen van een waterpomp. Ook aan de (groot)ouders is gedacht, zij kunnen heerlijk zitten op de vele bankjes in de zon of beschut onder de bomen.

Openingstijden

De speeltuin is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Tot ziens in Speeltuin 't Lijsterbosje!

Beheer

De speeltuin valt, evenals het dierenpark en wijkcentrum Ons Trefpunt, onder de Stichting Wijkbelangen Maliskamp. Beheerder Maurice Veltrop zorgt met enkele vrijwilligers voor het in goede staat houden van de prachtige speeltuin. U kunt hem bereiken per email lijsterbosje@wijkmaliskamp.nl

Wij zoeken nog meer vrijwilligers. Of het nu maandelijks, wekelijks of eenmalig
is... alle hulp is van harte welkom!
 

Financiering

De speeltuin wordt gefinancierd vanuit de Stichting Wijkbelangen Maliskamp.

Donaties zijn altijd welkom en hard nodig.

U kunt uw bijdrage overmaken aan:
Stichting Wijkbelangen Maliskamp
IBAN: NL94RABO0184514576,
BIC Code:RABONL2U
Omschrijving: bijdrage speeltuin