Voorjaarsactie 2022 Stichting Wijkbelangen Maliskamp

Zaterdag 07 mei 2022

 

 

Voorjaarsactie 202Stichting Wijkbelangen Maliskamp 

Beste wijkbewoners,

Het gaat weer goed met de voorzieningen die bijdragen aan een fijn leefklimaat in onze wijk.

Dierenpark Maliskamp is het hele jaar open gebleven en de vele bezoekers genieten van het dierenbestand dat zich steeds uitbreidt. In speeltuin ’t Lijsterbosje zijn vrijwel altijd kinderen fijn aan het spelen en vinden ook hun ouders een rustmoment buiten. Het Trefpunt is weer open; clubs uit de wijk en de directe omgeving zijn weer opgestart en feestelijkheden kunnen er weer worden gevierd. En de actievelingen van Maliskamp Events bereiden al diverse vrolijke activiteiten voor jong en oud voor.

Dat het goed gaat met onze voorzieningen willen we vooral zo houden. Naast de onmisbare inzet van vrijwilligers, is een financiële bijdrage van uw kant daarbij hard nodig. Door de verplichte sluitingen van het Trefpunt zijn inkomsten weggevallen, die nodig zijn om de kosten van dierenpark en speeltuin te dekken.

Mogen wij ook dit jaar op u rekenen?

Uw gift kunt u storten op rekeningnummer NL 94 RABO 01.84.51.45.76 t.n.v. Stichting Wijkbelangen Maliskamp. Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw gift die (mét dit gelukspoppetje) ongetwijfeld de geluksfactor in de wijk gaat verhogen.

Een deel van de wijkbewoners draagt al via een doorlopende automatische incasso jaarlijks bij. Zij hoeven nu dan ook niets te doen. Is dat ook iets voor u? Laat het ons weten en we maken dat in orde. U kunt hiervoor een mail sturen naar onze penningmeester: penningmeesterwijkbelangen@wijk-maliskamp.nl

Vriendelijke groet
Bestuur Stichting Wijkbelangen Maliskamp

Deze oproep geldt niet voor mensen die jaarlijks via een automatische afschrijving een bijdrage overmaken.

U kunt ook direct een bijdrage leveren via onderstaande links:

Dierenpark Maliskamp

Speeltuin ’t Lijsterbosje