Stichting Wijkbelangen Maliskamp zoekt vrijwilligers

Vrijdag 22 februari 2019

Stichting Wijkbelangen Maliskamp zoekt vrijwilligers

Stichting Wijkbelangen Maliskamp beheert dierenpark Maliskamp, speeltuin ’t Lijsterbosje, wijkcentrum Ons Trefpunt en organiseert diverse Events; leuke activiteiten in de wijk. Dit draagt allemaal bij aan het woonplezier en buurtgevoel. Wij zijn op zoek naar buurtgenoten die het leuk vinden een handje te helpen.

Wij zoeken vrijwilligers die praktisch bezig willen zijn voor:

  • het voeren van dieren. Vind je het leuk om op een vaste dag per week of per twee weken de dieren in het dierenpark te verzorgen, meld je dan nu aan. Dit kost ongeveer een uur per keer.
  • het terreinonderhoud van dierenpark en speeltuin. Heb je plezier in klussen en tuinieren, dan horen we het graag. We zoeken zowel mensen die een maal per maand basistaken kunnen oppakken als mensen die een of twee keer per jaar helpen. Het gaat om klein onderhoud aan terrein en gebouw.
  • het organiseren van leuke evenementen. Het Zomer Event is jaarlijks een groot succes, net als het paasfeest en dierendag. Deze evenementen worden door een enthousiaste groep vrijwilligers georganiseerd. Veel handen maken licht werk en een levendige wijk; kom ons dus helpen met deze of nieuwe activiteiten.
  • het beheren van Ons Trefpunt. Van de ruimtes en de bar in Ons Trefpunt maken wijkgenoten en clubs uit de directe omgeving graag gebruik. Lijkt het je wat om ons wijkcentrum mee te beheren en veel activiteiten mogelijk te maken, dan horen we graag van je.
  • de jaarlijkse donatie-actie. Voor het dierenpark krijgen we jaarlijks subsidie van de gemeente, maar dat is niet voldoende om het dierenwelzijn te waarborgen. Ook het terreinonderhoud van dierenpark en speeltuin kost geld om het er mooi en veilig bij te laten liggen. Daarom organiseren we ieder jaar in april/mei een donatie-actie en gaan in de buurt langs de deuren. Help je een handje mee?

Bel voor informatie het secretariaat: 06-29.26.36.38 of stuur een mailtje naar jeanne@jvogel.eu

We horen graag van je. 

Bestuur Stichting Wijkbelangen Maliskamp

Sander van der Heijden, voorzitter                    

Jeanne Vogel, secretaris

René Matser, penningmeester

Robin van Eeuwijk, dierenpark

Juup Boudewijn, Ons Trefpunt

Edwin Lourenssen, speeltuin

Loes Bonnemayer, Events