Zomer Event Maliskamp 2019

Zaterdag, 29 juni 2019
Van 12:30 tot 23:59

Schrijf je nu in voor het Zomer Event.

Inschrijven en betalen kan bij de Buurtmarkt Maliskamp. Inschrijfformulieren liggen in de winkel en kunnen ook HIER gedownload worden. 

De inschrijving sluit op zaterdag 22 juni!


 
Programma Zomer Event Maliskamp zaterdag 29 juni 2019 “Lustrumeditie 10 jaar”

Alle activiteiten, met uitzondering van het programma voor de jongste kids, starten bij de Zomer Event Locatie tussen Speeltuin ‘t Lijsterbosje en het Dierenpark.

LET OP: PROGRAMMA IS IETS AANGEPAST IVM WARMTE EN WK VOETBAL DAMES.

9.30 Wielrenomloop (ipv 13.30)

12.30 - 16.00 Kwisut Beter Maliskamp (Groep 4 t/m 8 en middelbare school jeugd).

Een interactief en uitdagend programma door heel Maliskamp in samenwerking met de scouting. Opgeven via aanmeldingsformulier. Deelname is gratis in combinatie met deelname aan de BBQ, anders 3 euro. Prijsuitreiking rond 18.15.

13.30 - 15.30 Mountainbiketocht en Wielrenomloop (Oudere jeugd en volwassenen).

LET OP: wielrenomloop vervroegd naar 9.30!

Baalde je vorig jaar ook zo toen je de enthousiaste fietsverhalen hoorde? Dit is je kans: het succesnummer gaat op herhaling! Je kunt kiezen uit een wielren- of mountainbiketocht. Vanaf 13.15 uur zal De Fiets Tweewielers uit Maliskamp een fietspitstop verzorgen voor de juiste bandenspanning, zodat je goed uitgerust kunt starten met de tocht. Opgeven via aanmeldingsformulier. Deelname is gratis, wel graag je eigen fiets en helm meenemen.

14.30 - 16.00 Spelletjes parcours (2,5 jaar tot en met groep 3).

In speeltuin ‘t Lijsterbosje organiseren we een actief spelletjes parcours. Samen spelen en plezier maken! Opgeven via aanmeldingsformulier. Deelname is gratis.

Vanaf 14.30 Bar open!

Tussen de activiteiten in de middag en de BBQ in de avond zal er een borrel zijn op de Zomer Event Locatie. Vanaf 16.00 uur kunnen de kinderen hun danskunsten vertonen en zal er heerlijk ijs zijn!

15.00-17.00 WK Voetbal Dames Nederland-Italië op een groot scherm.

16.00 - 18.00 Ballonnenclown

Dit jaar brengt een echte ballonnenclown een bezoekje aan het Zomer Event Maliskamp. Tijdens de borrel kunnen alle kinderen een ballonfiguur laten maken.

17.00 Touwtrekken

Tijdens deze 10e editie mag een van de leukste activiteiten van het Zomer Event natuurlijk niet ontbreken: touwtrekken! Stroop je mouwen op en laat je spierballen zien! Welk team wordt dé touwtrekkampioen van Maliskamp!

18.30 - 20.30 BBQ

Ook dit jaar zullen we natuurlijk weer gezellig met elkaar BBQ’en.
Opgeven via aanmeldingsformulier. Deelname kost € 12,50 voor volwassenen en € 8,00 voor kids (vlees of vegetarisch).

18.00 - 20.30 Heel Maliskamp Bakt

De 10e editie van het Zomer Event Maliskamp vraagt natuurlijk ook om een spectaculair dessert. “Heel Maliskamp Bakt”: wie maakt de mooiste en lekkerste lustrumtaart? We zullen een speciaal taartenbuffet inrichten zodat iedereen kan proeven van de lekkerste taarten en deze ook kan jureren. Dus duik je keuken in en ga aan de slag en show ons je bakkunsten. Wie gaat er naar huis met de “Heel Maliskamp Bakt” wisseltrofee?! Prijsuitreiking rond 22.15.

21.00 - 24.00 Party met een spetterend live optreden SIGS!

Deze zevenkoppige band, met in hun midden een echte ‘Maliskamper’, is afkomstig uit het Nederlandse studentencircuit en heeft sinds de oprichting honderden zalen plat gespeeld (van studentenzalen tot de grote bühnes, zoals Paradiso, The Nightlife en De Melkweg). Na een onderbreking is de band weer bij elkaar om feesttenten en (dorps)festivals te laten genieten, springen, dansen en zingen. Wij zijn vereerd dat zij bij het Zomer Event Maliskamp willen optreden.

De inschrijving sluit op zaterdag 22 juni!