Nieuwjaarsborrel in Theetuin ‘Het Klooster’

Zaterdag, 11 januari 2020
Van 16:00 tot 18:00

Beste mede Maliskampers,

Namens de stichting Wijkbelangen Maliskamp en de Wijkraad Maliskamp wensen wij eenieder prettige feestdagen en alvast een goed en gezond 2020.

Nieuwjaarsborrel in Theetuin ‘Het Klooster’, zaterdag 11 januari tussen 16 en 18 uur

Voor persoonlijke nieuwjaarswensen zijn alle wijkbewoners welkom op de traditionele Nieuwjaarsborrel van Wijkbelangen en Wijkraad. Dit jaar zijn we te gast in Theetuin ‘het Klooster’ van Buro3o, Bernadettestraat 10.

Er staan glühwein, warme chocolademelk, allerlei andere drankjes en hapjes voor eenieder klaar en we zorgen voor een rustig muziekje. Neem vooral je (klein)kinderen mee, want we stoken de vuurkorven op en hebben marshmallows om zelf te roosteren. En er komt voor hen nog van alles uit de creatieve hoed.

We vormen in Maliskamp een mooie betrokken gemeenschap zeker als het gaat om zaken als het dierenpark en de speeltuin, waar altijd bezoekers te vinden zijn, en de speciale events; wellicht is het leuk om ook de persoonlijke ontmoeting in onze wijk een extra impuls te geven door gewoon een uurtje gezellig aanwezig te zijn op onze nieuwjaarsborrel.

Tot dan,

Fons Gommers, voorzitter Stichting Wijkbelangen Maliskamp

Ard Schilder, voorzitter Wijkraad Maliskamp