Maliskamp Zomer Event 2021 (UPDATE)

Zaterdag, 10 juli 2021
Van 10:00 tot 22:00

Beste buurtbewoner,

morgen (10 juli) staat het Maliskamp Zomer Event 2021 op het programma. Helaas zijn de weersvoorspellingen niet gunstig. De verwachting is op dit moment dat we het droog houden tot circa 18.00 uur en daarna met regen te maken krijgen.

Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk de BBQ te verplaatsen naar Ons Trefpunt. Daarom hebben we de borrel en BBQ vervroegd.

De borrel begint al om 14.30 uur, de BBQ start om 16.00 uur. 

Indien morgen blijkt dat er toch veel regen wordt voorspeld gedurende de middag, dan zijn we genoodzaakt de BBQ af te gelasten. Hierover wordt rond 12 uur een beslissing genomen. In dat geval kan er vanaf 17 uur een BBQ pakket worden afgehaald in Ons Trefpunt, zodat je toch nog thuis kan bakken en kan genieten van het overheerlijke vlees, vega en salades van Slagerij Puur Brabant.

Mocht het vervroegen van de BBQ voor u een probleem opleveren, laat het dan weten via events@wijkmaliskamp.nl. We zorgen er dan voor dat u om 18.00 uur een BBQ-pakket kunt afhalen. 

Houd de website, Facebook pagina en je e-mail in de gaten voor de laatste updates! 

De overige activiteiten gaan overigens wel gewoon door. Laten we vooral hopen op een heerlijke dag zonder regen. Tot morgen!

Gr, het Maliskamp Events team

 

 

Na het geweldige lustrum zomer event in 2019 gooide COVID-19 roet in het eten voor 2020. Met inachtneming van de dan geldende corona-regels staat er in 2021 weer een geweldig programma op de kalender!

Op 10 juli aanstaande is er weer een ouderwets Maliskamp zomer event. Er is voor ieder wat wils, van groot tot klein, en er wordt uiteraard weer afgesloten met een heerlijke BBQ.

Ga snel naar http://tiny.cc/MaliskampZomerEvent2021 en meld je aan!

10.00-12.00: levend cluedo

10.00-14.00: lunch in Theetuin 't Klooster

10.30-13.00: mountainbiken / wielrennen

14.30-16.00: watergevechten

UPDATE (nieuwe aanvangstijden):

14.30-20.00: borrel & muziek (de bar gaat open, mogelijk langer afhankelijk van het weer)

16.00-18.00: bbq

 

ZOMER EVENT 2021 PROGRAMMA – Zaterdag 10 juli

BARBECUE (alle leeftijden, graag vooraf betalen via het inschrijfformulier)

Schuif aan bij de bekende barbecue tijdens het Zomer Event. Gezellig samen borrelen en lekker eten. We starten om 14..30 uur met een borrel in de Lijsterbeslaan, vanaf 16.00 uur gaan we lekker eten. Schrijf je in om te helpen en lekker mee te eten via het inschrijfformulier.  


LEVEND CLUEDO (tot 12 jaar)

Er is iets vreselijks gebeurd in Maliskamp! Iemand is ontvoerd! Jullie zijn vanaf nu allemaal detectives en gaan op zoek naar de dader, het motief, het vervoersmiddel en locatie van de ontvoerde. Door spellen te spelen en raadsels op te lossen verzamelen jullie hints die uiteindelijk naar de ontvoerde wijzen. Kraken jullie de code? In groepjes van 4-5 kinderen ga je op pad. In totaal zijn er 4 hints te verzamelen. Elk spel of raadsel heeft een versie voor groep 1-3 en 4-8. Alle hints samen verklappen waar de ontvoerde persoon zich bevindt, hier kunnen jullie een beloning ophalen!  We starten om 10.00 uur en het spel duurt 1,5-2 uur. Inschrijven om te helpen of mee te doen via het inschrijfformulier.  

MOUNTAINBIKEN / WIELRENNEN (vanaf 12 jaar)  

Kies je favoriete fietssport en rijd mee met één van de mooie routes in en rond Maliskamp!  We vertrekken om 10.30 uur bij het Lijsterbosje. Rond 13.00 uur zijn we terug. Inschrijven via het inschrijfformulier. 

LUNCH IN DE THEETUIN (beperkt beschikbaar, vol=vol)

Geniet van een heerlijke kop koffie, een verse thee met iets lekkers en overheerlijke broodjes bij Theetuin ’t Klooster. Terrasje, zonnetje, genieten! (Bestellingen bij Theetuin ’t Klooster zijn op eigen kosten)  Schuif lekker aan tussen 10.00-14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk, dit kan via het inschrijfformulier.

EERSTE GROOT MALISKAMPS WATERGEVECHT (alle leeftijden)

Neem je waterpistool, supersoaker of foam shooter mee naar het voetbalveldje in de Milla de Kampenstraat, vul hem met water en ga het gevecht aan met de andere kinderen en natuurlijk je ouders (als ze durven!!). Voor de allerkleinsten (1-4 jaar) is er een apart watergevecht in het Lijsterbosje.  Inschrijven niet nodig. We starten om 14.30 uur

INSCHRIJVEN
Inschrijven voor de activiteiten en aanmelden om mee te helpen Voor 3 juli via de qr-code of via: http://tiny.cc/MaliskampZomerEvent2021

LET OP: Malismunten voor de drankjes koop je dit jaar alleen met PIN!

De prachtige flyer is ook HIER te downloaden.